Olika sporter du kan utföra i en multihall

För den som är aktiv finns det goda möjligheter i en multihall. Oavsett om du vill simma några längder i en bassäng eller om du kanske vill träna dina färdigheter på skridskor i rinken.

Ishockey

Vanligtvis finns det en isbana där du kan spela ishockey, åka helt fritt eller kanske utöva konståkning. Denna isbana är förstås tillräckligt stor för att samtliga aktiviteter på is ska kunna vara möjliga. Här kan vuxna, barn, proffs och nybörjare åka.

Simhall

Att plaska runt i vatten är något som de flesta barnen älskar. I en simhall är det optimalt för lek men också för att simma några längder om du vill träna. I en simhall kan du även träna på dykning, simhopp och andra vattenrelaterade aktiviteter. Det är även vanligt att vissa övningar sker här som har med exempelvis räddning att göra.

Innebandy

Innebandyn är ett populär sport i Sverige, personer i alla åldrar spelar innebandy. I en multihall brukar det finnas någon typ av hall där innebandy kan utövas. Denna hall kan även användas till exempel handboll och andra bollsporter.

Fotboll

Om multihallen inte ligger alldeles för centralt och att det finns utrymme runtom komplexet är det vanligt att det finns en fotbollsplan tillgänglig, i gräs. Här kan fotbollslag i alla olika åldrar spela!

Scen

Att ha någon typ av konserthall är ett måste, här kan lokala band spela eller teaterföreställningar visas. Det kan även vara olika typer av event här och exempelvis konstutställningar eller dans.