Använd sköna träningsplagg när du tränar

Om du har en aktiv livsstil eller älskar att träna kan träningskläder vara perfekt. Inte sällan är de gjorda i material som ”andas”. Det gör att du kan känna dig fräsch även efter ett svettigt pass. Förutom att plaggen är funktionella och bekväma att ha på sig, kan du ha träningskläder till många olika aktiviteter.

När du tycker om att ta snabba promenader i parken eller köra intensiva pass på gymmet kan vissa träningskläder vara passande. Du kan oavsett träningsform hitta olika sorters klädkombinationer som kan passa dig.

Hitta din träningsstil

Om du gillar att röra dig eller ge dig på utmaningar som kan bli riktigt kämpigt. Då kan det vara smart att kombinera T-shirt med shorts. Luften kan därmed kyla av armar och ben som annars skulle bli svettiga. Tvärtom när du är van vid lågintensiva aktiviteter vilket kan vara allt från cykling och friluftsliv, till gymträning med lätta vikter kan det vara viktigare att hålla värmen.

Väljer du långbyxor och en tröja över din T-shirt får du nödvändig värme och kan exempelvis ta av dig tröjan vid behov. Investera i en lättvindsjacka, pufferjacka eller väst som du kan ha till och från träningen. Det är enkelt att välja bland många olika träningsplagg via XL Kläder, beställ via nätet och njut av träningen.