För dig som gärna tränar hemmavid

Det är kanske inte alltid som du får tiden att räcka till för att ta dig till gymmet. Då kan det vara väldigt bra att ha din egen träningsutrustning så att du kan träna hemma. Detsamma gäller såklart för dig som inte är så förtjust i träning på gym. Utan hellre gör all din träning hemma.

Du kan enkelt handla din träningsutrustning och olika träningstillbehör online hos Länna Sport. Här nedan går vi igenom några saker som kan vara bra att tänka på när du köpa träningsutrustning till hemmet.

Vilken träningsutrustning behöver du?

Du kan träna samma saker hemma som du kan göra på ett gym. Ja, om du har rätt utrustning förstås. Om du vill ägna dig åt styrketräning så kommer du långt med några hantlar och kanske en skivstång eller en kettlebell.

Yoga är bra träning för dig som vill träna upp din kropp så att den blir stark, smidig och rörlig. Allt du behöver för att komma igång är egentligen bara en yogamatta. Men det finns också många roliga träningstillbehör. Så som exempelvis balansbrädor och träningsband som ger motstånd för musklerna.

Konditionsträning kan du enkelt träna hemma genom att placera exempelvis en motionscykel i ett hörn i vardagsrummet.